Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto

Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto

Kyllingen her er nem mad, fordi den passer sig selv i ovnen. Det øvrige tilbehør tilberedes på kun få minutter.

Tid: ca. 35 minutter.

(4 pers.)

4 stk. kyllingebryst med skind

basilikumpesto

salt og peber

4 dl bulgur

1 bundt forårsløg

250 g optøede ærter

1.

Løsn forsigtigt skindet fra kyllingebrysterne, og fyld 2 tsk. pesto under skindet. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad, og krydr dem med salt og peber. Steg kyllingen i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.

2.

Damp bulgur som angivet på emballagen. Snit forårsløgene. Damp ærterne i 2 minutter, og hæld dem til afdrypning i en sigte. Vend bulgur med forårsløg, ærter og pesto efter smag. Smag til med salt og peber.

3.

Server kyllingen med ærter i bulgur med pesto.