salat med bulgur
SPONSORERET indhold

Tabbouleh af bulgur, courgette & edamame

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spis salaten, som den er, eller suppler med en skive røget laks.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
23. okt. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1,5 dl bulgur
1,5 dl kogende vand
1-2 fed knust hvidløg
2 spsk nøddeolie
limesaft
salt, peber
200 g edamamebønner
1 lille groftreven courgette
150 g snittede sukkerærter
1-2 snittede chilier
50 g salte pistacienøddekerner
100 g granatæblekerner
1,5-2 dl hakket persille, koriander & mynte

4 fuldkornspitaer

Sådan gør du: Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand over, og dæk skålen med plastfilm. Lad bulguren trække, til den har opsuget al væde. Rør og smag bulguren til med hvidløg, olie, limesaft samt salt og peber. Bland den derefter med de øvrige ingredienser. Tjek smagen igen, og server salaten med lune fuldkornspitaer.

Energi pr. person: 500 kcal, fedt 27%, protein 14%, kulhydrat 59%