-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Tabbouleh af bulgur, courgette & edamame
Spis salaten, som den er, eller suppler med en skive røget laks.
4
Ingredienser
- 1,5 dl bulgur
- 1,5 dl kogende vand
- 1-2 fed knust hvidløg
- 2 spsk nøddeolie
- limesaft
- salt, peber
- 200 g edamamebønner
- 1 lille groftreven courgette
- 150 g snittede sukkerærter
- 1-2 snittede chilier
- 50 g salte pistacienøddekerner
- 100 g granatæblekerner
- 1,5-2 dl hakket persille, koriander & mynte
- 4 fuldkornspitaer
- Sådan gør du: Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand over, og dæk skålen med plastfilm. Lad bulguren trække, til den har opsuget al væde. Rør og smag bulguren til med hvidløg, olie, limesaft samt salt og peber. Bland den derefter med de øvrige ingredienser. Tjek smagen igen, og server salaten med lune fuldkornspitaer.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 27%, protein 14%, kulhydrat 59%