SPONSORERET indhold
Tarteletter med skinke og svampe
4 personer
Ingredienser
Fyld:
250 g champignoner
35 g smør
2½ spsk. hvedemel
4 dl bouillon
2 dl piskefløde
200 g juleskinke skåret i tern
3 spsk. hakket persille
1-2 tsk. dijonsennep (kan udelades)
salt, peber
4 tarteletter
Pynt:
1 æble og persille
- Rens champignonerne, og skær dem i skiver eller kvarter. Steg dem gyldne i 10 g smør på en pande. Smelt de sidste 25 g smør i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Kog stuvningen sammen ca. 5 min. under omrøring.
- Tilsæt skinke, de fleste champignoner og persille. Kog op under omrøring. Smag til med sennep, salt og peber
- Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server dem pyntet med æbletern, resten af champignonerne og persille.