
SPONSORERET indhold
Varmrøget lakserillette
En dejlig lakseret, som er superlet at lave, og som smager ganske vidunderligt.
4 dl lakserilette
Ingredienser
Giver ca. 4 dl rillette
- 300 g varmrøget laks
- 1 ½ dl cremefraiche 38 %
- 2 spsk yoghurt naturel
- ½ citron, saft herfra
- 1 lille tsk dijonsennep
- 1 bundt purløg,
- finthakket friskkværnet peber
- evt. en smule fint salt
Sådan gør du:
Brug en gaffel til at dele laksen op i mindre stykker, uden at det moses for meget ud. Rør laksekødet sammen med cremefraiche, yoghurt, citronsaft, sennep og purløg, og smag til med friskkværnet peber og evt. en smule salt.
Vær opmærksom på, at den røgede laks i sig selv er salt, så dosér med forsigtighed.
Opbevar rilletten på køl inden brug, den kan holde sig 3-4 dage.
SE OGSÅ: Den perfekte nytårsmenu