Tabbouleh
SPONSORERET indhold

Vintertabbouleh med grønkål og granatæble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super salat − smækfyldt med vitaminer & fibre.

Af: Vibke Lehn Foto: Nicolai Mørk
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende grøntbouillon
1 spsk olivenolie
2-3 fed knuste hvidløg
reven skal af 1 ubehandlet citron
saft af ½ citron
salt, peberblanding
1 udkernet, hakket agurk
1 bdt. hakket persille
3 dl hakket grønkål
1-2 hakkede rødløg
kerner af 1 granatæble
50 g ristede pinjekerner
4 fuldkornspitaer

Sådan gør du:

  1. Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over og lad blandingen trække, til al væden er opsuget, og rør så grynene løse med en gaffel.
  2. Smag til med olivenolie, hvidløg samt citronskal og -saft, salt og peberblanding.
  3. Rør alle de øvrige ingredienser i salaten og server den med lune fuldkornspitaer. 

Energi pr. person: 490 kcal, fedt 21%, protein 14%, kulhydrat 65%