Yoghurt med blåbærkompot  og kardemomme- mysli
SPONSORERET indhold

Yoghurt med blåbærkompot og kardemomme- mysli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Myslien er skøn, let sød og knasende og kan laves i god tid. Du kan opbevare den tørt og tillukket 1-2 uger. Tilsæt kardemomme efter smag.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
23. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4-6

Ingredienser

Mysli:
200 g grovvalsede
havregryn
100 g hel boghvede
100 g mandler
100 g græskarkerner
1 tsk stødt kanel
2-4 tsk stødt kardemomme
½ tsk salt
½ dl ahornsirup
½ dl kakaonips

Blåbærkompot:
200 g frosne blåbær
1 dl æblemost
1 tsk. vaniljepulver
evt. lidt stevia eller sukker

Desuden:
letmælksyoghurt
evt. friske bær

Sådan gør du

Bland havre med boghvede, mandler, græskarkerner, kanel, kardemomme og salt. Vend ahornsirup i, og bred det hele ud på bagepapir på en bageplade.

Tør myslien i en 120 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 45-60 minutter. Vend rundt i myslien undervejs. Lad den køle helt af, og opbevar den i en lufttæt beholder indtil brug (eller i op til 1-2 uger).

Kog blåbærrene op med æblemost og vanilje. De skal koge i ca. 10-15 minutter. Smag dem til med stevia eller sukker, hvis du vil, eller lad være. Lad dem køle helt af.

Rør 1-2 dl yoghurt per person med 2-3 tsk blåbærkompot, og top med mysli og eventuelt friske bær. Server straks.

PRØV OGSÅ: Brunch med omelet og smoothie 

PRØV OGSÅ: Flad mave-müsli

PRØV OGSÅ: Granola: mysli med tørrede frugter og nødder