-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Paneret fisk med ‘mushy peas’
Server med fritter, så har du den engelske gadeklassiker over dem alle.
Paneret fisk med ‘mushy peas’
Til 4 personer
1 dl hvedemel
1 dl majsmel
1 tsk. salt
ca. 3 dl øl
400 g lys sej eller torsk – anden fast hvid fisk kan også bruges
majs- eller solsikkeolie til stegning
Ærtemos:
250 g fine frosne ærter
1 spsk. smeltet smør
1 spsk. frisk mynte (eller 1 tsk. tørret)
salt og peber
1. Rør melet sammen med salt, og tilsæt øl, indtil dejen bliver som en tynd grød.
2. Skær fisken i grove stykker, ca. 5 x 4 cm.
3. Kom ærterne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem tø op. Sigt vandet fra. Kom ærterne i en skål med mynte og smør, og blend til mos med en stavblender. Tilsæt evt. lidt vand, hvis mosen er meget fast. Smag til med salt og peber.
4. Kom olien i en wok eller en gryde, og lad den varme op. Tjek, om olien er varm, med enden af en tændstik. Hvis det syder rundt om tændstikken, er olien klar. Vend fiskestykkerne i dejen, og steg dem ad et par omgange. Lad dem afdryppe på fedtsugende papir.