-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Pasta med bacon og edamamebønner
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege-/kogetid: ca. 15 min.
- Ingredienser:
- 300-400 g tørret båndpasta (eller spaghetti)
- 2 tsk. salt pr. l kogevand (beregn 1 liter vand pr. 100 g pasta + 1 ekstra l til bønnerne)
- 200 g bacon
- 6-8 soltørrede tomater (i olie)
- 400 g bælgede edamamebønner (friske sojabønner, eller andre bønner fra frost)
- friskkværnet peber
- 1 potte frisk basilikum
- Sæt vand med salt overtil pastaen.
- Skær bacon i tern, ogsteg dem gyldne på allesider i ca. 10 min. på enpande ved middelvarme.Hæld fedtet fra panden.Hak tomaterne, og blandmed baconen.
- Kog pastaen uden låg,og rør i gryden af og til.Læs kogetiden på pakken.Smag på pastaen, og kogden ikke længere, end atden stadig har bid. Tilsætedamamebønnerne tilpastaen de sidste 5 min.af kogetiden.
- Hæld pasta og bønner iet dørslag, og vend strakspastaen sammen medbacon og soltørrede tomater. Nyd retten frisklavetmed et godt drys peber ogfrisk basilikum.