-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Pasta med parmaskinke
Let og lækker hverdagsmad med smagen af Italien.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege-/kogetid: ca. 15 min.
- 2 gule peber
- 2 røde peber
- 1 aubergine
- 4 spsk. olivenolie
- 400 g pasta (f.eks. rør)
- 125 g frisk mozzarella
- 1 bdt. rucolasalat
- 100 g parmaskinke (i tynde skiver)
- Tilbehør: parmesan
- Skær peberfrugterne i strimler og auberginen i terninger.
- Steg peberfrugt og aubergine gyldent i olie.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend peberfrugtblandingen i pastaen. Fordél terninger af mozzarella over. Pynt med rucola. Servér parmaskinken ved siden af, eller fordél den over pastaen.
- Tip: Du kan også vende 3-4 spsk. færdig pesto i retten, så skal du kun bruge 1-2 spsk. olie til stegningen.