Pasta med sølvbeder

Pasta med sølvbeder

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ sølvbede
  • salt og peber
  • 1 dåse cherrytomater eller hakkede tomater
  • 250 g frisk pasta
  • frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • parmesanost

  1. Steg løg og hvidløg blødeog blanke i en grydemed olie.
  2. Del sølvbeden i stilkeog blade og skyl demi koldt vand. Skær stilkenei mundrette stykkerog snit bladene fint.
  3. Vend sølvbedestilkenei gryden, krydr medsalt og peber og tilsættomater. Lad sovsensimre i 10 min.
  4. Kog pastaen, så denstadig har bid – følgpakkens anvisning.
  5. Hæld den i et dørslagog vend den straks iden varme sovs. Tilsætsølvbedeblade og basilikumog server medfriskkværnet sort peberog revet parmesanost.