-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Pasta Sugo: Den berømte italienske nationalret
En hurtig og lækker version af den berømte italienske nationalret, “pasta al sugo” - her tilsat en krydret chorizo-pølse for ekstra smag. Sugo er italiensk og dækker traditionelt over en sauce med bl.a. tomater. Få her opskriften på pastapenne med krydret pølsesugo.
4 personer
Ingredienser
Pasta
- 300 g pasta f.eks. penne
Pølse-sugo:
- 2 løg, gerne sommerløg
- 6 tomater
- 100 g pølse, gerne chorizo
- 75 g sorte oliven uden sten
- 4 spsk. olivenolie
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 1 tsk. friskhakket rød chili
- 3 spsk. kapers
- Salt og peber
Pynt:
- 1 dl friskreven parmesanost
- 2 dl friske basilikumblade
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si.
- Pølsesugo: Hak løgene. Skær tomaterne i små tern. Skær pølsen i små tern. Skær oliven i kvarte.
- Svits løg og pølsetern i olivenolie. Tilsæt hvidløg og chili, og svits kort med. Kom oliven og kapers i, og svits det kort med. Kom tomaterne i, og kog det kort igennem under omrøring. Smag til med salt og peber.
- Vend pastaen i sovsen. Kom retten på et fad eller i tallerkner, pynt med parmesan og frisk basilikum.