-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Penne med pølseragout
2 personer
Ingredienser
- Ingredienser:
- 2 små ferske pølser (se tip)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 200 g pasta penne
- 1 spsk. olivenolie
- saften af ½ citron
- revet skal af ½ citron (økologisk)
- ¼ tsk. chiliflager
- 250 g daddeltomater (eller 1 dåse hele, flåede cherrytomater)
- 40 g friskrevet parmesanost
- 5 stilke basilikum hakket groft
- 20 g smør
- Tryk farsen ud af pølserne, ogform den til små boller.
- Bring vand til pastaen i kog.
- Steg kødbollerne med hakketløg og hvidløg, chili og fintrevetcitronskal. Når bollerne ergennemstegte, koges de af medcitronsaft.
- Kom smør i en anden pande,og steg halve tomater kort.
- Kog pasta efter anvisning påpakken, men stop ca. 1 min., førde er færdige. Hæld vandet fra,men gem det, og kom pastaen ipanden til tomaterne, og svingrundt. Kom lidt kogevand ved,drys med friskrevet ost og grofthakketbasilikum. Ryst panden,så osten aldrig når at sætte sigi bunden af panden. Hæld desmå kødboller over, og servérstraks.