Pølsegryde med majs og tortillaer

Pølsegryde med majs og tortillaer

(2-3 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 250 g rå chorizo- eller kålpølser (OBS.: Chorizopølser er stærke og vil krydre retten)
  • evt. ½ spsk olie
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 grøn peberfrugt (fintsnittet)
  • evt. 1 chili (fintsnittet)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 250 g majskerner (2 kolber eller frosne)
  • 150 g kogte ris eller bønner
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • tortillaer
  • evt. revet ost
  • cremefraiche
  • frisk koriander
  • grøn salat

  1. Skær pølserne i tykke skiver og brun dem i olien i en gryde.
  2. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og evt. chili og steg underomrøring 3-5 min.
  3. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre 10-15 min. Tilsæt majs ogris eller bønner og laddet hele simre 5 min. mere.
  4. Smag til med salt ogpeber og server i varme tortillaer med det valgtetilbehør.