-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Postej med ristede champignon og sprød skinke
Spis lidt postej med sprød skinke og champignon ovenpå en kvart skive rugbrød. Skinken er god at bruge i stedet for bacon. Den er rig på protein, den bliver sprød som skinke, men indeholder færre kalorier en bacon.
24
Ingredienser
- 300 g lever (f.eks. kalv el. kylling)
- 1/4 løg
- 100 g æble (1 lille)
- 150 g hakket kalv og svin eller kylling
- 20 g rugmel
- 1 æg
- 1 dl. mælk
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk salt
- lidt peber
- 2 foliebakker (20 cm lange)
- 500 g champignon
- 20 g flydende oliemagarine
- 150 g lufttørret skinke
- lidt salt og peber
Sådan laver du postej
- Skær lever i tern og kom det i en røreskål. Riv løg og æble på den grove side af et rivejern. Kom det i skålen sammen med resterende ingredienser.
- Blend det hele med en stavblender. Du kan vælge at blende den groft eller helt jævn. Postejfarsen bliver flydende som en kage i konsistens.
- Fordel postejen i de to forme eller i 24 muffinsforme. Stil formene nederst i ovnen og bag dem ved 180 grader i 35 min.
- Rens champignonerne og del dem. Rist dem på en pande i fedtstof. Læg dem på en tallerken. Rist den lufttørret skinke på en tør pande ca. 1-2 min på hver side.
- Servér postejen lun pyntet med champignoner og sprød skinke.