-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Rød curry med kylling og nudler
4 personer
Ingredienser
- 1 ds. kokosmælk 18-20 % fedt
- 4-6 spsk. rød currypaste (2-3 spsk. hvis du bruger en færdig)
- 2 dl hønsebouillon
- 3 spsk. sukker
- 8 kyllingelår
- 4 spsk. sojasauce
- 4 spsk. fishsauce
- 2 spsk. limesaft
- 250 g ægnudler
- Pynt:
- 4 snittede forårsløg
- 2 spsk. grofthakkede cashewnødder
- evt. lidt snittet rød chili
- Kom kokosmælken i en wokeller stegegryde, og kog den,til den skiller og bliver tyk.Kom den røde currypaste i, ogkog den med et par min. Kombouillon og sukker i, og kog op.Tilsæt kyllingelår, sojasauce ogfishsauce. Kog det sammen ca.40 min. under låg, til kødet ermørt. Smag til med limesaft.
- Kog ægnudlerne, og afdrypdem i en sigte. Server demmed kyllingeretten til. Pynt medsnittet forårsløg, cashewnødderog evt. chili.