-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Røget ørred med bagt sommergrønt
Sommerlig ret med fisk og grøntsager.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 50 min.
- 2-4 røgede ørreder (efter størrelse og appetit)
- 2 squash
- 1 aubergine
- 10 cherrytomater
- 1 rødløg
- 1-2 spsk. olivenolie
- 1-2 fed hvidløg
- 1 lille bdt. timian
- 1-2 kviste rosmarin
- salt
- 1 dl oliven
SÅDAN GØR DU
- Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i grove stykker. Vend dem i olie, og bred dem ud i en lille bradepande sammen med pillede hvidløgsfed. Læg timian- og rosmarinkviste ovenpå, drys med salt, og dæk med bagepapir.
- Sæt bradepanden i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Fjern bagepapir og kviste, tilsæt groft-hakkede oliven, og vend dem i grøntsagerne.
- Bag videre i ca. 20 min.
- Servér grøntsagerne med fileter af røget ørred.