Salat med stegt majs og citrus

Salat med stegt majs og citrus

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 majskolber
  • 1 rød peberfrugt (fintsnittet)
  • 1-2 forårsløg (fintsnittede)
  • ½ grøn chili (fintsnittet)
  • grøn salat
  • evt. frisk koriander
  • Dressing:
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1-1½ spsk lime- eller citronsaft
  • 1 lille fed hvidløg (knust)
  • 1 knsp stødt spidskommen
  • 1 knsp sukker
  • salt og peber

  1. Træk blade og tråde af majskolberne og skyl dem i koldt vand. Tør dem grundigt og brundem på en varm grill eller pande 3-4 min. på hver side (15 min. i alt).
  2. Lad dem køle lidt afog skær kernerne af kolberne med en kniv.
  3. Vend dem med peberfrugt,forårsløg og chili,og hæld halvdelen af dressingen i.
  4. Vend skyllede, slyngedesalatblade medresten af dressingen og anret på 2 tallerkner.
  5. Fordel majsblandingen over salatbladene og drys evt. med frisk koriander.