-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Shortbread
Små lyse kager med sukkerdrys. En ægte klassiker fra Skotland.
(ca. 14 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 25 min.
- Kan fryses, men holder sig fint i dåse.
- Ingredienser:
- 150 g smør
- 175 g mel
- 3 spsk rismel
- 5 spsk sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- Findél smørret i melet og bland rismel og sukker i. Ælt det sammen og tryk dejen ud til en plade (ca. 1 cm tyk) i en lille bradepande eller sandkageform. Prik dejen med en gaffel.
- Bag ved 160 grader i ca. 40 min. Drys kagen med vaniljesukker og skær den i små stænger (3-4 cm lange). Opbevar kagerne i dåse.