-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sildesalat med karry
En alternativ og hjemmelavet frokostsalat til sildeelskeren. Top med æg og karse.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 2 min.
- Ingredienser:
- 175 g marinerede sild (drænet vægt)
- 1 løg
- 1 æble
- 1 spsk. rapsolie
- 1 spsk. karry
- 2 syltede agurker
- 3 æg (hårdkogte)
- 1½ dl skyr (eller cremefraiche, 38%)
- ¾ dl mayonnaise
- salt og peber
- 2-3 tsk. citronsaft
- Tilbehør:
- karse (eller brøndkarse)
Sådan laver du hjemmelavet sildesalat
- Riv løg og æble groft,og svits dem i olie i engryde i et par min. Tilsætkarry, og svits det med i1-2 min. Lad blandingenkøle af.
- Hak agurker fint og 2æg groft. Skær sildene ismå stykker.
- Rør skyr og mayonnaisesammen med karryblandingen,og vend sild, ægog agurker i karrydressingen.Smag til med salt,peber og citronsaft.
- Anret sildesalaten ien skål, og pynt med detsidste æg i kvarter ogkarse.