-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Skinke-snacks
Skinkeruller med flødeost og grønsager + kartofler med skinkeog oliven.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: ca. 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- Skinkeruller med flødeost og grønsager
- 12 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
- 150 g flødeost naturel
- 2 spsk persille (hakket)
- 1 fed hvidløg (knust)
- salt og friskkværnet peber
- 1 skoleagurk (eller ca. 1⁄3 almindelig salatagurk, stave)
- 2 stilke bladselleri (strimler)
- ½ rød peberfrugt (strimler)
- Kartofler med skinke og oliven
- 8 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
- 8 små kartofler (kogte, kolde)
- 8 grønne oliven
- Skinkeruller:
- Bland flødeost med persille og hvidløg og smag til med lidt salt og peber. Smør et lag af flødeostecremen på skinkeskiverne. Læg en agurkestav, en strimmel bladselleri og en strimmel rød peberfrugt på hver skive og tril sammen til ruller.
- Kartofler med skinke:
- Vikl en skinkeskive omkring hver kartoffel. Sæt en tandstik med en grøn oliven i hver.
- Servér snacksene med en kold drink.