-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
Pasta carbonara med spinat og pinjekerner
Klassisk italiensk spaghetti carbonara er en af de få pastaretter, hvor du selv bestemmer, hvilken type pasta du vil bruge - f.eks fettuccine, linguine eller bucatini. Her har vi også tilføjet frisk spinat og ristede pinjekerner. Hurtig og lækker pastaret - og vi lover, at smagen i denne version er helt i top!
4 personer
Ingredienser
Carbonara med spinat:
- 1 løg
- 150 g bacon i tern
- 10 g smør
- 1 dl tør hvidvin
- 2 dl fløde
- 100 g spæd spinat
- 50 g friskreven parmesan
- 2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
- salt og friskkværnet sort peber
- 300 g pasta f.eks. sommerfugle
Desuden:
- 2 spsk. olivenolie
- 4-5 spsk. panderistede pinjekerner
- lidt spæde spinatblade
Tilbehør:
- friskreven parmesan
- Skær løget i tern. Svits baconternene, til de er gyldne i smørret. Tag et par spsk. fra til pynt. Tilsæt løget og svits det kort med. Tilsæt hvidvinen, og kog det op. Kom fløde og godt skyllet spinat i. Lad saucen simre 3-4 min.
- Rør parmesanost og æggeblommer i. Saucen må ikke koge, efter det er tilsat, men skal lige varmes til kogepunktet. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si. Vend pasta og sauce sammen. Server med dråber af olivenolie, et friskkværnet drys af sort peber, bacontern, pinjekerner og lidt spæde friske spinatblade over.