Spidskål med mornaysovs og skinke

Spidskål med mornaysovs og skinke

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 stort spidskålshoved (delt i kvarte)
  • 200 g kogt skinke (i tern)
  • Sovs:
  • 20 g smør
  • 20 g mel
  • 3 dl mælk
  • 1 dl kogevand fra spidskålen
  • 1 dl revet ost (brug evt. rester)
  • salt og peber

  1. Kog det delte spidskålshovedi letsaltet vandi 10 min.
  2. Smelt imenssmørret og rør det sammenmed melet. Spædmed koghed mælk og 1dl kålvand. Lad det kogekort og rør så osten i.Smag til med salt ogpeber
  3. Anret kålen i ethalvdybt fad og hældsovsen over. Drys medskinke. Servér evt. brødtil.