Spidskål med mornaysovs og skinke
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 stort spidskålshoved (delt i kvarte)
- 200 g kogt skinke (i tern)
- Sovs:
- 20 g smør
- 20 g mel
- 3 dl mælk
- 1 dl kogevand fra spidskålen
- 1 dl revet ost (brug evt. rester)
- salt og peber
- Kog det delte spidskålshovedi letsaltet vandi 10 min.
- Smelt imenssmørret og rør det sammenmed melet. Spædmed koghed mælk og 1dl kålvand. Lad det kogekort og rør så osten i.Smag til med salt ogpeber
- Anret kålen i ethalvdybt fad og hældsovsen over. Drys medskinke. Servér evt. brødtil.