-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Sprøde kartoffel-croutoner
De små sprøde kartoffelcroutoner smager skønt i salater eller som tilbehør til aftensmaden.
Sprøde kartoffelcroutoner
Tid: ca. 10 min. plus bagetid
(4 pers.)
800 g kartofler
2 spsk. olivenolie
3 kviste frisk rosmarin
4 kviste frisk timian
salt og peber
1. Skrub kartoflerne, og skær dem i små tern.
Annonce
2. Vend kartofler med olie og hakkede krydderurter.
3. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad eller på en bageplade med bagepapir.
4. Krydr med salt og peber, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., til de er gyldne og møre.
► SE OGSÅ: Kartoffelmad forklædt som salat
► SE OGSÅ: Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme
► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost