Billede 1 - Sprødstegt laks med grønsager

Sprødstegt laks med grønsager



Kalorier 380 kcal
Protein 36 g 38 %
Kulhydrat 23 g 28 %
Fedt 14 g 34 %
Kostfibre 8 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 120 g laksekotelet med skind
  • salt & citronpeber
  • 100 g rødbede
  • 50 g persillerod
  • 100 g gulerod
  • lidt spidskommen, knust
  • lidt korianderfrø, knust
  • persille, hakket
  • Dressing:
  • 75 g skyr
  • hvidløg, knust
  • salt
  • persille, hakket

SÅDAN GØR DU

  1. Krydr laksen med salt ogcitronpeber, og steg den medskindsiden nedad. Steg ved godvarme, til skindet er sprødt, oglaksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
  2. Skær grønsagerne i 1 cmtykke stykker. Svits dem på engrillpande, til de er let møre oggyldne.
  3. Krydr med spidskommen ogkoriander.
  4. Tag grønsagerne af panden, ogvend persille i.
  5. Rør skyren op med hvidløg,salt og hakket persille.
  6. Server laksen sammen meddressing og de sprøde grønsager,og pynt med klippet persille.
  7. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  8. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »