-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Sprødstegt laks med grønsager
Kalorier 380 kcal
Protein 36 g 38 %
Kulhydrat 23 g 28 %
Fedt 14 g 34 %
Kostfibre 8 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 120 g laksekotelet med skind
- salt & citronpeber
- 100 g rødbede
- 50 g persillerod
- 100 g gulerod
- lidt spidskommen, knust
- lidt korianderfrø, knust
- persille, hakket
- Dressing:
- 75 g skyr
- hvidløg, knust
- salt
- persille, hakket
SÅDAN GØR DU
- Krydr laksen med salt ogcitronpeber, og steg den medskindsiden nedad. Steg ved godvarme, til skindet er sprødt, oglaksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
- Skær grønsagerne i 1 cmtykke stykker. Svits dem på engrillpande, til de er let møre oggyldne.
- Krydr med spidskommen ogkoriander.
- Tag grønsagerne af panden, ogvend persille i.
- Rør skyren op med hvidløg,salt og hakket persille.
- Server laksen sammen meddressing og de sprøde grønsager,og pynt med klippet persille.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »