-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Stegte kyllingelår med karry, gulerodssalat og bulgur
Når det er koldt udenfor er der intet som hjemlig og hyggelig vintermad - her i form af stegte kyllingelår med bl.a. karry. Bon appetit.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Stege-/kogetid: 45 min.
- 4 store kyllingelår (over- og underlår)
- 2 spsk. olie
- 2-3 tsk. stærk karry
- 1-2 tsk. salt
- Bulgur med persille og feta:
- 4 dl bulgur
- 6 dl vand
- 1 tsk. salt
- 1 dl persille
- 2-3 spsk. olivenolie
- 100-150 g feta (eller salatost)
- Gulerodssalat med lime:
- 500 g gulerødder
- 1 lime
- Tilbehør: limestykker
SÅDAN GØR DU
- Gnid kyllingelårene med en blanding af olie og karry. Læg kyllingelårene på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt.
- Sæt fadet i ovnen, og bag i ca. 45 min. ved 175 grader, til lårene er gennemstegte. Del lårene i over- og underlår. Servér med bulgur med persille og feta og gulerodssalat med lime samt limestykker.
- Bulgur med persille og feta:
- Bring vand i kog, og tilsæt salt og bulgur. Kog i 10 min. ved svag varme under låg. Sluk, og lad bulguren trække færdig i ca. 10 min.
- Bland bulgur med hakket persille og olivenolie, og smuldr feta i blandingen.
- Gulerodssalat:
- Høvl gulerødderne med en tyndskræller/kartoffelskræller, bland med friskpresset limesaft, og krydr med lidt salt.