Stegte nudler med grønsager og æg

Stegte nudler med grønsager og æg

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Koge/stegetid:
  • 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 æg
  • 1 spsk olie
  • 150 g ægnudler
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g friske grønsager (f.eks. peberfrugter, blegselleri, sukkerærter) eller en frossen wokblanding
  • 2-3 spsk østerssovs
  • soja
  • knust chili
  • salt og peber

  1. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af olien.
  2. Hæld omeletten over på et bræt og skær den i strimler.
  3. Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
  4. Steg fintsnittet løg og hvidløg i en wok eller stegepande med resten af olien.
  5. Tilsæt fintsnittede grønsager og steg dem møre under omrøring ca. 5 min.
  6. Tilsæt nudler, østerssovs og æg og steg under omrøring, til det er gennemvarmt.
  7. Smag til med soja og chili og servér straks.