-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Stegte ris med chili og rejer
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:25 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:57 %
4
Ingredienser
- 300 g basmatiris
- 2 spsk olie
- 1 udkernet, fintsnittet rød chili
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 stilke fintsnittet bladselleri
- 200 g kogte kæmperejer (evt. frosne, som er optøede)
- 150 g ærter(frosne, som er optøede)
- 2 sammenpiskede æg
- salt, friskkværnet peber
- Purløg
- 1 pakke nan
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakningen.
- Varm olien i en stor sauterepande eller wok og rist chili, hvidløg og bladselleri kort heri under omrøring. Tip rejer og ris i panden sammen med ærterne og vend de sammenpiskede æg – krydret med salt og peber – i retten. Rør omhyggeligt, til æggene er let stivnede – som i en omelet. Smag til med yderligere krydderier samt rundhåndet med fintskåret purløg, og servér med lune nan.
- Tilberedningstid: ca. 30 minutter.
- TIP: Du kan også bruge andre kogte ris til retten, f.eks. jasminris.