Svampe med rejefyld

Svampe med rejefyld



Kalorier 248 kcal
Protein 17 g 28 %
Kulhydrat 15 g 27 %
Fedt 13 g 45 %
Kostfibre 3 g

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 100 g portobello-svampe
  • 25 g blegselleri
  • 1 tsk. olie til stegning
  • 1 tsk. purløg
  • 1 tsk. frisk ingefær
  • ½ tsk. rød chilipeber
  • 25 g friskost
  • 50 g rejer
  • 5 g mandelflager
  • lidt blandede salatblade
  • 30 g groft brød

  1. Fjern stilkene fra svampene,og skær stilkene i små tern.
  2. Skær blegselleri i små skiver.
  3. Svits stilkene og blegsellerienhurtigt i fedtstoffet på en varmpande.
  4. Klip purløget, riv ingefæren,hak chilipeberen fint, og rørdet sammen med friskost og desvitsede grønsager i en skål.
  5. Tryk rejerne fri for væde, ogvend dem i ostecremen.
  6. Fyld rejecremen i svampehovederne,og drys mandelflagerover.
  7. Grill de fyldte champignoneri et par minutter i ovnen, til desyder og er brune.
  8. Server de fyldte svampe påsalatblade med groft brød.
  9. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  10. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »