-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Tallerken med skaldyr
4
Ingredienser
- 1 glas lakserogn
- 12 kammuslinger uden rogn
- smør til stegning
- 12 kæmperejer
- ¼ rød chili
- 1 finthakket hvidløg
- 1 stort stykke frisk laks
- saft en lime
- fem centimeter friskrevet ingefær
- 1/2 bundt dild
- 1/2 bundt basilikum
- 1/2 bundt brøndkarse
- eller andre krydderurter, som du elsker!
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- saft af 1/2 citron
- lidt havsalt.
- Aïoli
- 1 helt æg, gerne pasteuriseret
- lidt havsalt
- 4-5 dl jomfruolivenolie olie
- 1 finthakket hvidløg.
Sådan gør du
- Slå ægget ud i en skål og rør det sammen med saltet. Tilsæt olien dråbevis i starten, mens du rører grundigt til olien er absorberet og mayonnaisen begynder at tykne. Tilsæt derefter olien i større og større slatter, indtil du har en let og luftig mayonnaise. Smag mayonnaisen til med en masse finthakket hvidløg.
- Steg kammuslingerne hårdt i smør i ca. 20 sek. på hver side
- Steg tigerrejerne i smør med hvidløg og chili til de er fint lyserøde. Tag rejerne af panden.
- Skær laksen i tynde skiver og mariner den med limesaft, ingefær og lidt salt.
- Bland de grofthakkede krydderurter og hæld dressingen over.
- Arranger det hele på en tallerken.