Sommerdrinks
SPONSORERET indhold

6 skønne sommersjusser

Sjusser bør drikkes i solen, og her får du seks favoritter. De er ikke klassiske, men enkle, nemme og gode hele sommeren. Vælg et par favoritter ud og shake med dine gæster. Eller lav dem i literflasker, og sæt dem klar i køleskabet til gæsterne.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. maj. 2021 | Mad | ALT for damerne

Sommeren byder (forhåbentlig) på masser af lune aftenstunder, der kan nydes i det fri med en god sjus. Her har vi fundet 6 lækre opskrifter på drinks, som du både kan bruge både som velkomstdrinks og cocktails.

Her får du opskrifterne på:

citrusspritz.jpg

Frisk citrus-spritzer med Aperol

Aperol er næsten obligatorisk om sommeren - men man kan også bruge aperol til andre ting, end den klassiske Aperol Spritz. Denne drink er bl.a. lavet med pink grapefrugt og gin, der giver en skøn smag og er perfekt at lave i en flot bowle. Her får du opskriften. 

rabarberbrus.jpg

Sommerens lækreste rabarberbrus

Denne drink med rabarbersaft og crement smager herligt. Drinken er helt perfekt som velkomstdrink og har en super fin farve. Se opskriften her. 

green_apple_tea.jpg

Mild og læskende: Green apple tea

Denne drink er lavet med æble og grøn te, der giver en dejlig, mild smag. Drinken er perfekt på en varm sommerdag, hvor man har brug for noget friskt. Se hvordan du laver den her. 

ananascooler.jpg

Sød sommersjus: Ananascooler

Denne sjus smager af sommer - intet mindre! Den lækre drink med ananas er tilmed nem at lave, samt kræver kun få ingredienser. Få opskriften på den nemme drink her. 

agurkesjusser.jpg

Lækre agurkesjusser

En sjus der er simpel, sød og frisk. Den laves med aurk, lime og masser af mynte, der giver drinken den friske smag. Se opskriften her. 

fersken_magarita.jpg

Skøn fersken-margarita

En margarita slår aldrig fejl om sommeren. Her er margaritaen lavet med søde ferskner, der smager skønt. Se opskriften her. 

Anbefalet til dig