Opskrifter på juleboller, julekage og julechai
Lad den spirende julehygge brede sig med varme drikke og lækkert bagværk...

Opskrifter på juleboller, julekage og julechai

5 skønne opskrifter til en hyggelig adventssøndag

Invitér venner og familie til julehygge, og byd på lækker chokoladefondue, juleboller, julekager, varm kakao og chai.

Invitér venner og familie til julehygge, og byd på lækker chokoladefondue, juleboller, julekager, varm kakao og chai. Her finder du opskrifterne på:

Chokoladefondue

fondue.jpgIkke alle børn er lige vilde med julens marcipan og nougat, så en chokoladefondue vil helt sikkert være et stort hit til en hyggelig julekomsammen. Chokoladefondue kan varieres i det uendelige, så både børn og voksne får det, de synes er allerbedst! Se hvordan du laver chokoladefondue her. 

Juleboller

juleboller.jpgGyldengule, smørbløde og lækre. Den perfekte bolle til adventshyggen. Få opskriften her. 

Klassisk julekage

julekage_billede.jpgEn god gammel klassiker, som smager dejligt. Dejen er som en mellemting mellem en blød gærdej og en wienerbrødsdej, og de bittersøde kandiserede frugter giver lækkert modspil til den smørholdige dej og den søde marcipanremonce. Se opskriften her. 

Mandelhalvmåner

mandelhalvmåner.jpgSkønne, lette, små mandelkager der passer fint til jul og julehygge med en snert af parfumeret orangesmag. Se hvordan du laver de lækre kager her. 

Chokofilopakker og krydret varm kakao

choko.jpgDer er sød og sprød julehygge på bordet, som oven i købet er hurtigt lavet og en lækker kop varm kakao med dejlige krydderier til. Få opskriften her. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Julesmåkager, Advent og Jul

610x200_woordy_knap2.jpeg