Delikate snitter til forårsfrokosten
SPONSORERET indhold

Delikate snitter til forårsfrokosten

En lækker kogebog med opskrifter på små godbidder, som enten kan serveres som en let frokost eller som snacks før en middag.

30. mar. 2015 | Mad | Hjemmet

Her er lækre små madder, der kan serveres som en let forårsfrokost, som forret eller blot til en drink sammen med venner eller familie. Små anretninger behøver man ikke servere ved et spisebord - de kan nydes stående eller f.eks. omkring sofabordet. Ingen af opskrifterne bortset fra frikadellerne er fryse-egnede.

Forårsfrokosten byder på amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme, snitte med rejesalat og agurk, snitte med rygeostecreme og stenbiderrogn, minifrikadeller med agurk og spidskålssalat og wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise.

SE OGSÅ: Forårsmad på panden

SE OGSÅ: Forårsbrunch

SE OGSÅ: Forårsmad på lavbudget