Wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise
SPONSORERET indhold

Wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
23. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(8-10 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ingredienser:
2 tortilla wraps (original størrelse)
4 spsk god mayonnaise
2 spsk soltørrede tomater i olie (hakket)
friskkværnet peber
ca. 6 skiver skinke eller krydderkam
¼ iceberg salat (strimler)

  1. Varm evt. tortillaerne som angivet på emballagen, og lad dem køle lidt af.
  2. Rør mayonnaise med hakkede soltørrede tomater og smag til med peber.
  3. Smør tortillaerne med blandingen, læg salatstimler og skiver af skinke eller krydderkam ovenpå.
  4. Rul tortillaerne tæt sammen om fyldet.
  5. Skær dem ud i stykker på ca. 4 cm.
  6. Læg stykkerne med sammenføjningen nedad.