Wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise

Foto: Thomas Hergaard

Wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise - opskrift fra Hjemmet

Wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (8-10 stk.)
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ingredienser:
2 tortilla wraps (original størrelse)
4 spsk god mayonnaise
2 spsk soltørrede tomater i olie (hakket)
friskkværnet peber
ca. 6 skiver skinke eller krydderkam
¼ iceberg salat (strimler)

  1. Varm evt. tortillaerne som angivet på emballagen, og lad dem køle lidt af.
  2. Rør mayonnaise med hakkede soltørrede tomater og smag til med peber.
  3. Smør tortillaerne med blandingen, læg salatstimler og skiver af skinke eller krydderkam ovenpå.
  4. Rul tortillaerne tæt sammen om fyldet.
  5. Skær dem ud i stykker på ca. 4 cm.
  6. Læg stykkerne med sammenføjningen nedad.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske og Forret

610x200_woordy_knap2.jpeg