Snitte med rygeostecreme og stenbiderrogn
Foto: Thomas Hergaard

Snitte med rygeostecreme og stenbiderrogn - opskrift fra Hjemmet

Snitte med rygeostecreme og stenbiderrogn

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (8 snitter)

Arbejdstid: 20 min.
Ingredienser:
100 g renset stenbiderrogn
100 g rygeost uden kommen
2-3 spsk god mayonnaise
1 spsk purløg (fintklippet)
evt. salt og friskkværnet peber
2-3 tynde skiver hvedebrød (8 små firkanter)
8 små salatblade

  1. Rør rygeost sammen med mayonnaise og tilsæt stenbiderrogn og purløg.
  2. Smag til med salt og peber. Anret på små stykker brød med et lille salatblad.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Rygeost og Forret