Amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme

Foto: Thomas Hergaard

Amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme - opskrift fra Hjemmet

Amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (8 snitter)
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Peberrodscreme:
4 spsk cremefraiche 38% eller flødeost naturel
ca. 1 spsk peberrod (friskrevet)
2 skiver groft rugbrød
2 store skiver hvedebrød (eller 4 små skiver)
4 skiver røget hellefisk
Pynt:
brøndkarse

  1. Rør cremefraiche eller flødeost med revet peberrod.
  2. Smør brødskiverne med peberrodscremen.
  3. Læg hellefisken på og brøndkarsen mellem smurt rugbrød og hvedebrød og saml til en amagermad eller sandwich.
  4. Skær den ud i kvarte.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Fisk, Hellefisk og Forret