Der er cocktailparty på Downton Abbey – og du er inviteret!

Foto: DR & Highclere Castle Gin Skal du med til cocktailparty på Downton Abbey?

Der er cocktailparty på Downton Abbey – og du er inviteret!

Så er det tid til at fiske cocktailkjolen, cigaretrøret og clutchen frem fra skabet, for i aften kan du komme til cocktailparty på Downton Abbey.

Og før du kigger på kalenderen en ekstra gang for at sikre dig, at det ikke er 1. april, så lad os lige tilføje et enkelt men…. Det er selvfølgelige virtuelt - og på Facebook.

Men udover dét er den god nok – der er fest på Downton Abbey, og DU er inviteret!

I følge People.com vil jarlen og grevinden af Carnarvon, som ejer og bor på Highclere Castle, der danner kulissen for det virkelige Downton Abbey gods, invitere til et virtuelt cocktailparty i dag fredag den 17. april kl. 22 (kl. 21 lokal tid).

highclere-castle-event.jpg

Til cocktailpartyet vil parret dele historier om godset Highclere, og nogle af de mange anekdoter, der knytter sig til optagelserne af Downton Abbey. Selvfølgelig akkompagneret af lækre cocktails fra 1920’erne og 1930’erne, lavet med parrets egen gin, Highclere Castle Gin.

LÆS OGSÅ: 3 cocktails med gin du skal kende…

”Vi vil fortælle historien om de cocktails, der blev serveret her i 20’erne og 30’erne, finde nogle af de gamle opskrifter frem og mixe det med lidt jazz musik i baggrunden og se hvad vi kan gøre, for at bringe folk lidt tættere sammen” siger Lady Carnarvon til  PEOPLE.

Lyder det som noget for dig? Så slå dig sammen med alle dine Downton Abbey-elskende venner og veninder og sid klar foran skærmen i aften klokken 20. Cheerio og vi ses på godset!

Kilde: People magazine

Se, hvad vi ellers skriver om: Gin og Serier

610x200_woordy_dmjpg.jpg