
Laksesalsa med gin
Frisk og lækker forret med laks og gin. Du kan sagtens bruge den populære gin i meget og andet end drinks. F.eks. denne lækre forret med laks. Opskriften får du her:
Ingredienser
500 g fersk laks uden skind
½ dl olivenolie
½ dl gin
1 lime
1 spsk. rosenpeber
1 agurk
3 stilke blegselleri
1 bundt purløg 1 bundt dild
Sådan laver du laksesalsa med gin
1. Sørg for at laksen er helt frisk, og fortæl din fiskehandler, at laksen skal spises rå.
2. Skær laksen i små tern, og kom den i en skål. Hæld olivenolie over laksen, og bland godt.
3. Tilsæt gin og limesaft, og rør sammen.
LÆS OGSÅ: Gin & tonic sandkage
4. Knus rosenpeber let i en morter, og rør sammen med laksen.
5. Skyl agurk og blegselleri, og skær dem i små tern. Hak purløg og dild. Bland de hakkede grøntsager og krydderurter sammen med laksen.
6. Sæt laksesalsaen koldt, til den skal bruges. Server surdejsknækbrød eller ristet rugbrød til.