En hård banan fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

En hård banan

Små lækre banan-is.

Af: Runa Pihlmann Foto: Runa Pihlmann
22. jul. 2013 | Mad | Hjemmet

Når bananerne begynder at få brune pletter og dufte sødt, er de helt perfekte at bruge til f.eks. banankage eller i havregrøden.

Her har jeg brugt dem til en hurtig banan-is, der tager få minutter at tilberede, når først bananerne er frosne.

Du kan vælge drys efter humør og smag.  Jeg har valgt frysetørrede hindbær, som efterhånden er til at få fat i hos de større supermarkeder. Alternativt kan du bruge kokosmel, hakkede nødder eller tivoli-drys.

4 stk.

2 modne bananer

50 g mørk chokolade

lidt frysetørrede hindbær

4 ispinde

 

1. Skær bananerne over i 2 og stik en ispind i hver.

2. Læg banan-isene i fryseren i mindst et par timer.

3. Dyp isene i smeltet chokolade og drys med hindbær (eller hvad du nu har lyst til).

Tip: Ispindene fås i hobbyforretninger.