Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Stegt flæsk, boller i karry, tarteletter og hamburgerryg
Foto: Betina Hastoft Stegt flæsk, boller i karry, tarteletter og hamburgerryg på nye og spændende måder.

Stegt flæsk, boller i karry, tarteletter og hamburgerryg

Klassisk dansk mad på nye spændende måder

De klassiske danske retter som stegt flæsk, boller i karry, tarteletter og hamburgerryg er gode gamle kendinge, når vi skal lave aftensmad, som alle kan lide. Her har vi pillet en (lille) smule ved de gode gamle klassiske retter, og blandt andet sneget lidt mere grønt ind, end der oprindeligt var i mormors opskrifter.

Her får du opskrifterne på:

Tarteletter med asparges og krebsehaler

Ovnstegt hamburgerryg med kål og peberrodscreme

Boller i karry med æble og blomkål

Stegt flæsk med persillesovs

Velbekomme!

Se, hvad vi ellers skriver om: Mormormad og Dansk mad