Hjemmebagte tarteletter med fyld
SPONSORERET indhold

Tarteletter med asparges og krebsehaler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tarteletter er en elsket klassiker - både som forret, til frokost og til aftensmad. Her har vi bagt tarteletterne selv, men du kan sagtens købe dine tarteletter færdige og få et lige så fint resultat. Når det kommer til tarteletfyld har alle deres helt personlige favoritter - i denne opskrift består fyldet i tarteletterne af krebsehaler og asparges. Her får du opskriften:

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
26. apr. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
12 tarteletter med fyld | Total: 40 min

Ingredienser

1 pakke optøet butterdej i plader (425 g)
2 spsk. olivenolie til at smøre forme
tørrede bønner
4 æg
1 dl fløde
salt og peber
1 bundt grønne asparges
1 bundt dild
100 g krebsehaler
4 spsk. olivenolie
1 citron

Sådan laver du tarteletter

1. Tænd ovnen på 200 gr. Smør en muffinform, med plads til 12, med olivenolie.

2. Udstik 12 cirkler, der passer ned i muffinformen.

3. Klip 12 cirkler i bagepapir, og læg ovenpå dejen og fyld op med tørrede bønner i hver form.

4. Bag tarteletterne i 8 min. ved midterste ovnribbe. Fjern herefter bønner og bagepapir.

PRØV OGSÅ: Skøn ærtesuppe

 

5. Pisk æg og fløde sammen i en skål. Krydr med salt og peber.

6. Skyl aspargeserne, og bræk enderne af. Skær dem på tværs i ca. 2-3 cm lange stykker.

7. Tilsæt aspargeserne i æggemassen. Fordel blandingen i muffinformene.

 

 

SE MERE: Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer

8. Bag tarteletterne i 15 min. ved midterste ovnribbe, til de er faste og gyldne.

9. Hak dilden helt fint. Vend hakket dild og krebsehaler sammen. Tilsæt olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber. Bland krebsehalesalaten sammen. Anret krebsehalesalaten ovenpå tarteletterne.

Anbefalet til dig