Skøn ærtesuppe
SPONSORERET indhold

Skøn ærtesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det tager ingen tid at lave ærtesuppen, og fint blendet vil ungerne også elske den.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Ærtesuppe til 4 personer

Ingredienser

Ærtesuppe

ca. 300 g bælgede ærter eller fine ærter fra frost
1 liter hønsebouillon
1 løg
1 dl fløde 18 %, madlavningsfløde
2 spsk. citronsaft
salt og peber
persille til pynt

Sådan laver du ærtesuppe

1. Tag lidt af ærterne fra til pynt. Kog resten i bouillon sammen med løg i tern ca. 5 min. Miks suppen jævn i en blender.

 

2. Bring suppen i kog med fløden, og kog et par min. Smag til med citronsaft, salt og peber. Kom suppen i skåle og pynt med hele ærter og persille.