Spis asparges - morgen, middag og aften
SPONSORERET indhold

Spis asparges - morgen, middag og aften

Ja, du læste rigtigt. For lige nu bugner vores marker med lækre sprøde hvide og grønne stængler, og så er det om at få dem på bordet, inden sæsonen pludseligt er forbi

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
21. maj. 2013 | Mad | ALT for damerne

Ja, du læste rigtigt. For lige nu bugner vores marker med lækre sprøde hvide og grønne stængler, og så er det om at få dem på bordet, inden sæsonen pludseligt er forbi. Alle opskrifter er til 4 personer.

Til morgen:
Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt

Til frokost:
Asparges- og fennikelsalat med sauce vinaigrette


Til hverdag:
Grov fiskesuppe med nye kartofler og asparges


Til fest:
Dampede hvide asparges med sauce mousseline og rejer


Til et glas hvidvin på terrassen:
Grillstegte asparges med sprød skinke


SE OGSÅ: Nem gæstemad - 3 klassiske stege