Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt
SPONSORERET indhold

Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Perfekt som luksusmorgenmad til weekenden.

Af: Mette Helbæk
17. maj. 2013 | Mad | ALT for damerne
4

Ingredienser

8 æg
200 g røget laks
lidt olivenolie
400 g grønne asparges
Krydret yoghurt
2 dl yoghurt
1 dl persille, finthakket
4 spsk cornichoner, finthakkede
½ løg, fintrevet
salt og peber

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 200 grader. Pisk æggene godt igennem, så de bliver luftige. Skær laksen i små bidder og vend dem i æggene. Varm olien op i en pande, og hæld æggemassen på. Skær enderne af de grønne asparges, og læg resten ovenpå æggene. Sæt panden i ovnen, og lad frittataen bage færdig, det tager ca. 12-15 min.

Rør alle ingredienser til yoghurten sammen, og smag til. Skær frittataen i skiver, og server med yoghurten ved siden af. 

Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter