-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tomatsalat med fårefeta
4
Ingredienser
- 15-20 små tomater, skåret i halve
- 1 rødløg, halveret og snittet i tynde skiver på tværs
- 50-75 g fårefeta, alternativt gedefeta eller komælksfeta
- 3 spsk små, sorte italienske eller franske oliven med sten
- 2-3 fine bløde rosmarinkviste, kun bladene
- 3-4 spsk god jomfruolivenolie
- salt
- evt. lidt piri piri chiliflager.
Sådan laver du tomatsalat
- Fordel tomater, løg, feta og oliven på et smukt fad eller en tallerken. Pynt med rosmarinblade, drys med salt og hæld den gode olivenolie over. Hvis du vil have lidt mere kant på salaten, så giv den en knivspids chiliflager.
- Du kan evt. tilsætte lidt lagret balsamico eller mørk tomateddike, hvis du synes salaten skal have mere syre end det, der allerede findes i tomaterne.