Torskesalat

Torskesalat



Kalorier 343 kcal
Protein 50 g 57 %
Kulhydrat 18 g 23 %
Fedt 8 g 20 %
Kostfibre 5 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 2 dl vand
  • 1 citronskive, øko
  • salt & peber
  • 120 g torskefilet
  • 100 g grønne asparges
  • 100 g sugarsnaps
  • 100 g skyr
  • 5 g mayonnaise
  • 1 spsk. peberrod
  • 1 tsk. chiafrø
  • citronsaft
  • 25 g salatblade
  • 30 g rejer
  • citronbåde, øko
  • 1 fiberknækbrød

  1. Kom vand, citronskive og lidtsalt i en kasserolle. Bring det ikog og damp torskefileten nogle få minutter, til den er mælkehvidog mør. Afkøl den.
  2. Kog asparges og sugarsnapsi 12min. De skal stadig væresprøde. Afkøl grønsagerne.
  3. Rør skyr, mayonnaise, peberrodog chiafrø sammen til endressing. Smag til med citronsaft,salt og peber.
  4. Pluk torsken i store stykkerog vend dem i dressingen.Anret salaten med grønsagerog torsk og pynt med rejer ogcitronbåde. Server brødet somtilbehør.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »