-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Tykke pandekager med hytteost
De små tykke pandekager med hytteost er luftige og lækkert svampede i konsistensen. Server pandekagerne til søndagsbrunch eller som dessert med et tykt lag sirup.
Tid: ca. 30 min. (ca. 10 stk.)
2 æg
1½ dl kærnemælk
100 g hytteost
60 g havregryn
80 g hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
2 spsk.
sukker smør til stegning sirup
1. Del æggene, og pisk æggeblommer sammen med kærnemælk og hytteost. Bland havregryn med hvedemel, salt, bagepulver og sukker.
2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i mælkeblandingen sammen med melblandingen. Rør dejen jævn og ensartet.
3. Smelt smør på en pande, og bag små pandekager af dejen. Bag pandekagerne i 4-5 min. på hver side ved jævn varme. Server pandekagerne med sirup.
Hytteost er en mager og meget mild friskost. Osten er blød og cremet med små bløde ostekorn. Osten har et højt indhold af protein og kun en beskeden mængde fedt. Hytteost er velegnet i tærter, lasagne, som dip, i brøddej og til pandekager.