Valnøddehorn
Ca 48 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Bagetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 125 g smør
- 2 spsk sukker
- 125 g valnøddekerner
- 150 g hvedemel
- 1/2 tsk vaniljesukker
- 1 spsk koldt vand
- flormelis
- Tænd ovnen på 150grader. Pisk smør ogsukker cremet.
- Malnødderne til groft melog rør dem i dejensammen med mel, vaniljeog vand.
- Del dejeni 4 stykker og tril dem tilpølser. Del dem i 10-12stykker.
- Tril dem til småtynde pølser og formdem som små horn.
- Trildem i sigtet flormelis oglæg dem på bagepladermed bagepapir.
- Bagdem i ovnen ca. 25 min.og flyt dem over på enrist.
- Sigt flormelis overdem og lad dem afkøle.Opbevar i en kagedåse.