Valnøddehorn

Valnøddehorn

Ca 48 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 125 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 125 g valnøddekerner
  • 150 g hvedemel
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk koldt vand
  • flormelis

  1. Tænd ovnen på 150grader. Pisk smør ogsukker cremet.
  2. Malnødderne til groft melog rør dem i dejensammen med mel, vaniljeog vand.
  3. Del dejeni 4 stykker og tril dem tilpølser. Del dem i 10-12stykker.
  4. Tril dem til småtynde pølser og formdem som små horn.
  5. Trildem i sigtet flormelis oglæg dem på bagepladermed bagepapir.
  6. Bagdem i ovnen ca. 25 min.og flyt dem over på enrist.
  7. Sigt flormelis overdem og lad dem afkøle.Opbevar i en kagedåse.