-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Vintertabbouleh med grønkål og granatæble
En super salat − smækfyldt med vitaminer & fibre.
4
Ingredienser
- 2 dl fuldkornscouscous
- 2 dl kogende grøntbouillon
- 1 spsk olivenolie
- 2-3 fed knuste hvidløg
- reven skal af 1 ubehandlet citron
- saft af ½ citron
- salt, peberblanding
- 1 udkernet, hakket agurk
- 1 bdt. hakket persille
- 3 dl hakket grønkål
- 1-2 hakkede rødløg
- kerner af 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 4 fuldkornspitaer
Sådan gør du:
- Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over og lad blandingen trække, til al væden er opsuget, og rør så grynene løse med en gaffel.
- Smag til med olivenolie, hvidløg samt citronskal og -saft, salt og peberblanding.
- Rør alle de øvrige ingredienser i salaten og server den med lune fuldkornspitaer.