-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Yoghurt med rabarber og sprød havre
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Rabarber:
- 6-8 stilke rabarber (400 g)
- 1 stang vanilje
- 75-100 g sukker
- Havre:
- 70 g havregryn (2 dl)
- 3 spsk sukker
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider (½ dl)
- Tilbehør:
- ½ l yoghurt eller skyr
- Tænd ovnen på 180 gradervarmluft.
- Vask og tør rabarberstilkene og skær dem i 4-5 cm lange stykker. Vend dem i et ovnfast fad sammen med denflækkede vaniljestang og sukker. Lad dem trække 20 min.
- Bland havregryn med sukker og æggehvide, og bred det ud på en bageplade med bagepapir.
- Sæt både havregryn og rabarber i ovnen ca. 20 min. Vend lidt rundt i havren efter ca. 10 min. Tag havre og rabarber ud af ovnen, og lad dem afkøle.
- Rør yoghurt eller skyr cremet og anret i skåle eller glas med bagte rabarber og sprød havre.