Harling Ross skin
SPONSORERET indhold

Harling Ross har fundet produktet, der løser alle hendes hudproblemer

”Dét ene produkt, jeg køber fra Amazon, når min hud slår ud" kan være redningen på dine urenheder – også til dig med sensitiv hud.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Getty Images
24. dec. 2018 | Mode | Eurowoman

”Hvad er den bedste ansigtscreme til min hud?” er et spørgsmål, vi ofte stiller Google, vores omgangskreds af kyndige eksperter og andre, hvis hudtype – og dertilhørende problemer – kan minde om vores. Men svarene er mange – og forskellige.

LÆS OGSÅ: Er denne ansigtscreme til bare 100 kr. den bedste, der findes?

Der er cremen, makeupartisterne sværger til, som koster sølle 75 kroner, ansigtscremen, hvis salgstal steg 79.500 % inden for utroligt kort tid på Amazons hitlister, og nu også en creme med sneglesekret, der ifølge amerikanske Harling Ross skulle redde alt. Og vi mener ALT.

Harling Ross er tidligere assisterende moderedaktør på det amerikanske medie Man Repeller. Hun har fundet sin huds redningsmand i form af en koreansk ansigtscreme til under 300 kroner, som du også kan få i Danmark.

”Du kender teksten fra Ghostbusters temasang, ”If there’s somethin’ strange in your neighborhood/Who ya gonna call (Ghostbusters)”. Det er det, jeg tænker på, hver gang noget mærkeligt manifesterer sig på min ellers velopdragne hud, og der kalder jeg straks på Ghostbusters’ svar på hudproblemer: Benton Snail Bee High Content Steam Cream,” siger Harling Ross om produktet, hun opdagede i en problematisk hudperiode – og som reddede hende:

”Det var som om, en ond djævel havde sneget sig ind på mit badeværelse og erstattet alle mine cremer og tonere med flasker af pizzafedt. Det var slemt. Jeg var desperat.”

Snail Bee High Content Steam Cream, Benton, 189 kr.

Efter mange, lange timer med gennemlæsning af diverse produktanbefalinger fandt hun Benton’s ansigtscreme, hvis konsistens efter sigende er ”cremet uden at være fedtet og ikke irriterende for min sensitive hud,” forklarer Harling Ross, der ”straks bestilte det og bemærkede et fald i akne og rødme efter blot et par uger.”

Men, hvad er det, der virker så godt i produktet? Vi spurgte en ekspert.

”Skønhedsprodukter med sneglesekret har været anvendt i det antikke Grækenland, og det er et blandt mange ”sjove” ingredienser, der er eksperimenteret med gennem tiden. I de seneste år har især ”K-beauty”-produkter fra Korea udviklet serum, masker og cremer med snegleslim,” siger Daniela Fraser, der står bag hudplejeklinikken Complete Me og har mere end 25 års erfaring i faget som kosmetolog.

Hun har ikke prøvet produktet, men ud fra ingredienslisten er ikke hun ikke blæst bagover af begejstring og påpeger især, at der loves flere gavnlige effekter til problemhud, end der kan påvises.

”Sneglesekrets slimede konsistens kan tilføre fugt til huden, men ellers ikke levere noget yderligere ekstraordinært end mange andre alternativer,” siger Daniela Fraser, og sammenligner den særlige ingrediens med skønhedsbranchens favoritfugtfaktor – hyaluronsyre:

”Hyaluronsyre er en populær fugtfaktor, der naturligt produceres i huden, og som findes i planteverden eller produceres syntetisk for billigere penge. Både sneglesekret og hyaluronsyre optages kun i de øverste hudlag og har en kosmetisk fugtoppumpende effekt i huden, men kommer ikke i dybden.”

Vi er fortsat tændte på at prøve det ”magiske” produkt, som Harling Ross nærmest kalder det, men husker også på Danielas afsluttende kommentar.

”Det er da et lidt spændende produkt, men meget af det er fyld. Jeg er ikke selv overbevist om brug af sneglesekret, da der som skrevet findes masser af andre gode alternativer, som endda virker mere aktivt på huden end ”bare” at give fugt til huden – men ud fra ingredienslisten er det et kosmetisk og forskønnende ”her og nu”-produkt.”

Anbefalet til dig